[vc_row css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23ffffff%22%2C%22background-color%22%3A%22rgba%2826%2C26%2C26%2C0.20%29%22%2C%22background-image%22%3A%2217%22%7D%7D”][vc_column][vc_custom_heading text=”Verzend informatie brandhout-winkel.nl” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Bezorgen van Brandhout” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Gratis bezorging van brandhout Alle prijzen die u in onze winkel vindt, zijn inclusief gratis levering aan huis (dat wil zeggen wij brengen uw bestelling tot aan uw voordeur). Er zijn geen verborgen kosten. De levering kan alleen plaatsvinden binnen de Benelux mogelijke extra kosten als wij moeten leveren op of aan een eiland.

De standaard levertijd is 2 werkdagen. Eventuele afwijkingen worden weergegeven op de betreffende productpagina’s.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Enkele tips” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Wees thuis voor de bezorging.
Wij of onze logistieke partner zal telefonisch of per e-mail een bezorg datum met u afspreken. Gelieve thuis te zijn om de goederen in ontvangst te nemen en te controleren.

Praat met de chauffeur als u extra wensen heeft.
Eigenlijk mag onze logistieke partner alleen ‘tot op de stoep’ leveren. Bijvoorbeeld plaatsen van de palletten in uw garage is om verzekeringstechnische redenen lastig. Maar: spreek de chauffeur op een vriendelijke manier aan. In het algemeen brengt hij de pallet alsnog voor u naar de gewenste locatie (lees: dit is geen belofte!).

Telefonisch bereikbaar zijn op de dag van levering.
Als er iets anders loopt dan gepland – bijvoorbeeld als het hout eerder aankomt dan verwacht – belt onze logistieke partner je.

Niet thuis?
Dat is geen probleem, zorgt u ervoor dat wij wel kunnen lossen op het adres van levering. Dat zou kunnen op de oprijlaan, carport, parkeerplaats of misschien voor de deur.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”Informatief” use_theme_fonts=”yes”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”default_sidebar”][/vc_column][/vc_row]